Wij brengen uw website op de beste posities bij Google, Yahoo en MSN Search! www.marketingsnake.com Met ons belandt uw website helemaal vooraan bij Google! Met vriendelijke groet, www.marketingsnake.com Mocht u geen e-mail von ons wensen te ontvangen, stuur a.u.b. een e-mail aan: stopmails2006@yahoo.it Deze newsletter wordt naar het adres XXXX@XXXXXXXXXXXXXX.nl gestuurd.Natuurlijk geef ik iedere keer de klacht door aan de opta via de spamklacht site en laat ik het zoeken van de afzender enzo over aan SpamCop. Maar op een bepaald moment, (na spam nummer zoveel) ging ik eens verder zoeken. Marketingsnake blijkt een zeer internationale aangelegenheid te zijn. De mail komt uit Korea:
Received: from gmail.com ([125.250.18.250])
by mxdrop27.xs4all.nl (8.13.3/8.13.3) with SMTP id k2KDYWC4064701
125.250.18.250 blijkt onder krnic te vallen (volgens de route arin .. apnic
.. krnic).
query: 125.250.18.250 # ENGLISH KRNIC is not a ISP but a National Internet Registry similar to APNIC. The address is allocated yet Please contact following ISP for further information [ ISP Organization Information ] Org Name : DACOM-PUBNETPLUS Service Name : PUBNETPLUS Org Address : DACOM Bldg, 65-228. Hangangro3ga. Yongsan-gu Org Detail Address: DACOM Bldg, 65-228 [ ISP IP Admin Contact Information ] Name : IP Administrator Phone : +82-2-2089-6095 E-Mail : aglaia0107@dacom.net [ ISP IP Tech Contact Information ] Name : IP Manager Phone : +82-2-2089-6095 E-mail : aglaia0107@dacom.net [ ISP Network Abuse Contact Information ] Name : Network Abuse Phone : +82-2-2089-5998 E-mail : security@bora.netDe naam blijkt een afgeschermde whois entry te hebben:
Domain Name: MARKETINGSNAKE.COM Registrar: ENOM, INC. Whois Server: whois.enom.com Referral URL: http://www.enom.com Name Server: NS1.DNS-DIY.COM Name Server: NS2.DNS-DIY.COM Status: REGISTRAR-LOCK Updated Date: 27-jan-2006 Creation Date: 27-jan-2006 Expiration Date: 27-jan-2007 Domain name: marketingsnake.com Registrant Contact: WhoisGuard WhoisGuard Protected (e811c55a26e44fa58235cd9307d30038.protect@whoisguard.com) +1.6613102107 Fax: +1.6613102107 8939 S. Sepulveda Blvd 8939 S. Sepulveda Blvd Westchester, CA 90045 US Administrative Contact: WhoisGuard WhoisGuard Protected (e811c55a26e44fa58235cd9307d30038.protect@whoisguard.com) +1.6613102107 Fax: +1.6613102107 8939 S. Sepulveda Blvd 8939 S. Sepulveda Blvd Westchester, CA 90045 US Technical Contact: WhoisGuard WhoisGuard Protected (e811c55a26e44fa58235cd9307d30038.protect@whoisguard.com) +1.6613102107 Fax: +1.6613102107 8939 S. Sepulveda Blvd 8939 S. Sepulveda Blvd Westchester, CA 90045 US Status: Locked Name Servers: ns1.dns-diy.com ns2.dns-diy.com Creation date: 27 Jan 2006 12:04:32 Expiration date: 27 Jan 2007 12:04:32 Whois-Services: dfabf1f1-6450-49b5-93f3-a3f1498331bc@whois-services.comHet hosting IP blijkt in china te zijn:
$ host www.marketingsnake.com www.marketingsnake.com has address 61.129.47.117 % [whois.apnic.net node-2] % Whois data copyright terms http://www.apnic.net/db/dbcopyright.html inetnum: 61.128.0.0 - 61.129.255.255 netname: CHINANET-CN descr: Data Communication Division descr: China Telecom country: CN admin-c: CH93-AP tech-c: CH93-AP mnt-by: APNIC-HM mnt-lower: MAINT-CHINANET changed: hostmaster@apnic.net 20000113 status: ALLOCATED PORTABLE source: APNIC person: Chinanet Hostmaster nic-hdl: CH93-AP e-mail: anti-spam@ns.chinanet.cn.net address: No.31 ,jingrong street,beijing address: 100032 phone: +86-10-58501724 fax-no: +86-10-58501724 country: CN changed: lqing@chinatelecom.com.cn 20051212 mnt-by: MAINT-CHINANET source: APNICdns-diy.com lijkt iets te doen met hosted dns. De website geeft verder geen informatie of ze een acceptable use policy hebben of vergelijkbaar.
Maar wat www.marketingsnake.com vooral doet is via wat obfuscated javascript een frame ophalen met daarin http://www.suchmaschinen-experten.biz/marketingsnake/. Die site vergroot weer de internationale aanpak door enigzins Duits te klinken maar een registratie te hebben die verwijst naar Gibraltar...
Domain Name: SUCHMASCHINEN-EXPERTEN.BIZ Domain ID: D5235679-BIZ Sponsoring Registrar: KEY-SYSTEMS GMBH Sponsoring Registrar IANA ID: 269 Domain Status: clientTransferProhibited Registrant ID: P-19185146 Registrant Name: Frank Martens Registrant Organization: Trade Town Asia Ltd. Registrant Address1: 6 Main Street Registrant City: Gibraltar Registrant State/Province: Gibraltar Registrant Postal Code: 11111 Registrant Country: Gibraltar Registrant Country Code: GI Registrant Phone Number: +34.68545895 Registrant Email: mail@hostingsforyou.com Administrative Contact ID: P-19185146 Administrative Contact Name: Frank Martens Administrative Contact Organization: Trade Town Asia Ltd. Administrative Contact Address1: 6 Main Street Administrative Contact City: Gibraltar Administrative Contact State/Province: Gibraltar Administrative Contact Postal Code: 11111 Administrative Contact Country: Gibraltar Administrative Contact Country Code: GI Administrative Contact Phone Number: +34.68545895 Administrative Contact Email: mail@hostingsforyou.com Billing Contact ID: P-19185146 Billing Contact Name: Frank Martens Billing Contact Organization: Trade Town Asia Ltd. Billing Contact Address1: 6 Main Street Billing Contact City: Gibraltar Billing Contact State/Province: Gibraltar Billing Contact Postal Code: 11111 Billing Contact Country: Gibraltar Billing Contact Country Code: GI Billing Contact Phone Number: +34.68545895 Billing Contact Email: mail@hostingsforyou.com Technical Contact ID: P-19185146 Technical Contact Organization: Trade Town Asia Ltd. Technical Contact Address1: 6 Main Street Technical Contact City: Gibraltar Technical Contact State/Province: Gibraltar Technical Contact Postal Code: 11111 Technical Contact Country: Gibraltar Technical Contact Country Code: GI Technical Contact Phone Number: +34.68545895 Technical Contact Email: mail@hostingsforyou.com Name Server: NS21.OMC.NET Name Server: NS8.OMC.NET Created by Registrar: TUCOWS INC. Last Updated by Registrar: KEY-SYSTEMS GMBH Last Transferred Date: Mon Aug 08 08:52:56 GMT 2005 Domain Registration Date: Fri Aug 29 11:50:07 GMT 2003 Domain Expiration Date: Mon Aug 28 23:59:59 GMT 2006 Domain Last Updated Date: Tue Aug 09 07:47:44 GMT 2005Die host staat in Duitsland:
$ host www.suchmaschinen-experten.biz www.suchmaschinen-experten.biz is an alias for suchmaschinen-experten.biz. suchmaschinen-experten.biz has address 212.77.232.1 % Information related to '212.77.232.0 - 212.77.232.255' inetnum: 212.77.232.0 - 212.77.232.255 netname: OMC-NET-02 descr: OMCnet IS GmbH descr: Hamburg / Quickborn country: DE admin-c: OMC-RIPE tech-c: OMC-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: OMC-MNT source: RIPE # Filtered role: OMCnet RIPE Role-Account address: OMCnet - Internet Service GmbH address: Kieler Str. 153 address: D-25451 Quickborn address: Germany phone: +49 4106 653655 fax-no: +49 4106 653656 e-mail: domain@omc.net admin-c: OMC1-RIPE tech-c: OMC1-RIPE nic-hdl: OMC-RIPE mnt-by: OMC1-RIPE-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '212.77.224.0/19AS15388' route: 212.77.224.0/19 descr: OMCnet Internet Service GmbH origin: AS15388 mnt-by: OMC-MNT source: RIPE # FilteredOp de pagina beweren ze gevestigd te zijn in London - Paris - St. Galllen. Het telefoonnummer +44-871 6610034 wijst naar Engeland, waar het een 'special service' nummer is gealloceerd (via 8716 61) aan Puma Unified Communications Ltd. Ik vraag me dus af of het ooit vanuit het buitenland bereikbaar zou zijn.
Anderen blijken zich hier ook aan te ergeren:
Dutch Cowboys.nl - MarketingTiger Dutch Cowboys.nl - who kills marketingsnake
marketingsnake bij spamvrij
Een zoektocht op 'marketingsnake' of 'marketing snake' in het kvk register levert niets op.
Wij brengen uw website (www.kzdoos.hacktic.nl) op de beste posities bij G00GLE, YAH00 en MSN Search! www.green-advertising.com Met ons belandt uw website helemaal vooraan bij Google! Met vriendelijke groet, www.green-advertising.com Mocht u geen e-mail von ons wensen te ontvangen, stuur a.u.b. een e-mail aan: deleteadress@inbox.ru Deze newsletter wordt naar het adres koos@kzdoos.hacktic.nl gestuurd. VIYL 17 thbw 6 bj 5 uqegmw VVVJLWD YMFU 74 khej 7 fb 3 pqcxmw IRIIHYG GEHN 67 nybb 0 tq 2 bievvq XWMHUHL FKSO 85 vwqr 5 ng 6 rnsyhw NOBMKCY BOLL 33 vxtk 3 np 7 sukjiw VINFYWD OSWP 28 fngs 7 wc 5 mncuci KEXAJQCNogsteeds die code onderin. Mijn eerste gok: een hash ofzo van het adres wat ze benaderen zodat ze ook bij spamcop klachten nog kunnen herleiden welk adres ze moeten 'listwashen' (mochten die spamcop klachten ooit bij ze aankomen).