Ik zat vrijdag op de HCC dagen in de jaa ... / 2006-11-27

2006-11-27 Ik zat vrijdag op de HCC dagen in de jaa ...
Ik zat vrijdag op de HCC dagen in de jaarbeurs. Jaarlijkse gewoonte.. hoewel ik dit jaar niet op zaterdag kon wegens andere afspraken. Maar zowiezo is 'de HCC' niet meer wat het geweest is. De games trekken een jong publiek, de hobbyhal trekt een deels jong en deels oud publiek (het middenstuk lijkt ernstig afwezig). Maar de indeling van de hobbyhal was nog meer 'consumentgericht'. Niet iets waar ik echt enthousiast van raak. Je gaat ook naar de HCC voor contact met de gebruikersgroepgenoten en die zijn nu verspreid over de hele hobbyhal zodat ze elk in hun eigen stukje consumentgerichte eiland staan. Als netwerkgroep hadden we ook niet echt een hot item dus hadden we ook niet veel ruimte geclaimed (uiteindelijk was er een tafel, een stoel, een stopcontact en een netwerktouwtje met gratis Windows-virussen).

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009019 seconds.