Een interresant maar zeer goed gevuld we ... / 2007-10-08

2007-10-08 Een interresant maar zeer goed gevuld we ...
Een interresant maar zeer goed gevuld weekend gehad: vrijdag, zaterdag en zondag was het ligfietsers herfsttreffen. Maar zaterdag mocht ik ook een presentatie over VoIP (Voice over IP) houden bij de open dag van de HCC PCgg samen met de HCC afdeling Apeldoorn. Dus: vrijdagmiddag vrij (fietsend naar huis nog de laatste dingen op mijn werk afgehandeld). Met andere ligfietsers uit Utrecht naar de camping gefietst. Zaterdag in de vroegte opgestaan, met de fiets naar station Hilversum, nog even naar de juiste weg gezocht in Hilversum en vervolgens een minuut te laat om nog in te laden in de geplande trein. Met de trein naar Apeldoorn (mijn Nazca Pioneer met de trein meenemen gaat trouwens prima al is'ie wat lang voor de fietsruimte in een IC-3 treinstel). Daarna in Apeldoorn naar de lokatie aan de rand van Apeldoorn gefietst. Wat zo snel ging dat ik nog net op tijd was voor het begin van de hele dag. Mijn presentatie was 's middags en daar zat maar liefst een hele echte bezoeker, dus Eddie heeft snel nog wat extra bezoekers opgetrommeld. De presentatie ging redelijk, ik moet nogsteeds het nodige verbeteren aan de presentatietechniek.. daarna weer terug, waarbij ik nu de weg iets beter kende. De overgang tussen HCC bijeenkomst overdag en de ligfietsers was opvallend. Bij de HCC heeft iedereen het natuurlijk over computers en software, bij de ligfietsers gaan de gesprekken over het knutselen aan ligfietsen, mooie tochten en de prijzen van ligfietsen. Een heel verschil in onderwerp, maar aan beide kanten wel een vergelijkbare passie voor het onderwerp. Zondag met een aantal ligfietsers rustig teruggereden naar Utrecht en daarna eigenlijk weinig meer gedaan behalve een beetje in huis rondhangen en een goed boek lezen. Update: Mijn foto's van het herfsttreffen staan nu ook on-line.

Tags: , , , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009276 seconds.