We zijn naar het paastreffen van de nede ... / 2008-03-24

2008-03-24 We zijn naar het paastreffen van de nede ...
We zijn naar het paastreffen van de nederlandse vereniging voor human powered vehicles (oftewel de ligfietsclub) geweest. Zaterdag naar Harskamp gefietst samen met een paar andere Utrechtse ligfietsers. Vlak voor we weggingen regende het serieus maar onderweg bleef het beperkt tot een licht buitje regen of sneeuw. Dit jaar viel pasen heel vroeg en het was de koudste pasen in 40 jaar volgens het knmi. We hebben nachtvorst gehad en sneeuw van de tent af moeten ruimen, ook een nieuwe ervaring voor ons. Mijn slaapzak is goedgekeurd voor lage temperaturen, ik heb prima kunnen slapen ondanks de koude. Zondag hebben we een mooie toertocht door de omgeving van Harskamp gemaakt. Zonnetje erbij en het was prima te doen. Zondagavond ging het sneeuwen en die sneeuw lag vanmorgen op de tent. Vandaag terug per fiets, maar toen er weer buien sneeuw kwamen hebben we het voor de rest uitbesteed aan de nederlandse spoorwegen om thuis te komen. En dan blijkt maar weer wat een gedoe het is om 2 ligfietsen en 1 aanhanger in en uit een trein te krijgen. Wel weer leuk zo'n evenement, de ligfietsclub is heel gezellig en een groep mensen met een heel andere focus (maar 1 nerd-shirt gezien dit weekend) dan andere groepen mensen waar ik mee te maken heb, en dat blijf ik een leuke ervaring vinden.

Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008773 seconds.