Ooit, lang geleden toen ik nog het blad ... / 2009-06-23

2009-06-23 Ooit, lang geleden toen ik nog het blad ...
Ooit, lang geleden toen ik nog het blad Computer!Totaal onvermijdelijk kreeg bij het HCC lidmaatschap heb ik op het bijbehorende forum begin 2004 wat reacties gepost over artikelen. Vandaag kreeg ik om 13:03 ineens e-mail op het adres van de forum registratie over het Grote Merkenonderzoek van ComputerTotaal.
Daar was die forumregistratie niet voor, dus ik volg gelijk de link om geen e-mail meer te ontvangen, een typische link met cryptografische hash. Op de site (waar het goeie e-mail adres staat, dus de link was inderdaad gepersonaliseerd) blijken 4 categorie├źn te zijn waarin je e-mail kunt krijgen waarvan 2 aangevinkt. Ik wilde niets meer te maken hebben met Computer!Totaal of IDG dus heb ik ze gelijk uitgevinkt. Dan krijg je een nieuwe link in je e-mail om die wijzigingen te bevestigen.. waarom? Zijn ze bang dat iemand anders de link misbruikt om hun e-mail te stoppen? Een beetje overkill na die eerdere link met cryptografische hash. Die bevestiging natuurlijk gedaan om 13:24.
Vervolgens krijg ik om 16:01 weer mail, dit keer voor het 'Tips & Trucs forum' wat graag een nieuwsbrief kwijt wil. De link om mijn 'voorkeuren voor het onvangen van e-mail van Tips & Trucs te wijzigen' levert op dat daar weer 4 categorie├źn zijn waarvan 2 aangevinkt. Dus nog meer spam e-mail uit die hoek.
Dan vraag ik het niet meer lief, blijkbaar zijn Computer!Totaal / IDG uitgevers / Tips & Trucs gewoon spammers. Ok, daar kan ik gewoon een klacht over indienen, dat is ook een stuk minder werk.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009779 seconds.