Ooit, lang geleden toen ik nog het blad ... / 2009-06-23

2009-06-23 Ooit, lang geleden toen ik nog het blad ... 11 years ago
Ooit, lang geleden toen ik nog het blad Computer!Totaal onvermijdelijk kreeg bij het HCC lidmaatschap heb ik op het bijbehorende forum begin 2004 wat reacties gepost over artikelen. Vandaag kreeg ik om 13:03 ineens e-mail op het adres van de forum registratie over het Grote Merkenonderzoek van ComputerTotaal.
Daar was die forumregistratie niet voor, dus ik volg gelijk de link om geen e-mail meer te ontvangen, een typische link met cryptografische hash. Op de site (waar het goeie e-mail adres staat, dus de link was inderdaad gepersonaliseerd) blijken 4 categorie├źn te zijn waarin je e-mail kunt krijgen waarvan 2 aangevinkt. Ik wilde niets meer te maken hebben met Computer!Totaal of IDG dus heb ik ze gelijk uitgevinkt. Dan krijg je een nieuwe link in je e-mail om die wijzigingen te bevestigen.. waarom? Zijn ze bang dat iemand anders de link misbruikt om hun e-mail te stoppen? Een beetje overkill na die eerdere link met cryptografische hash. Die bevestiging natuurlijk gedaan om 13:24.
Vervolgens krijg ik om 16:01 weer mail, dit keer voor het 'Tips & Trucs forum' wat graag een nieuwsbrief kwijt wil. De link om mijn 'voorkeuren voor het onvangen van e-mail van Tips & Trucs te wijzigen' levert op dat daar weer 4 categorie├źn zijn waarvan 2 aangevinkt. Dus nog meer spam e-mail uit die hoek.
Dan vraag ik het niet meer lief, blijkbaar zijn Computer!Totaal / IDG uitgevers / Tips & Trucs gewoon spammers. Ok, daar kan ik gewoon een klacht over indienen, dat is ook een stuk minder werk.

Tags: , ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004278 seconds.