Nieuws maken kan ook prima in Nederland. ... / 2010-01-05

2010-01-05 Nieuws maken kan ook prima in Nederland. ...
Nieuws maken kan ook prima in Nederland. Vanmorgen in het ontbijtnieuws en ook in de Volkskrant: 'Drankmerken redden imago met voorlichting’ met:
Producenten van alcoholische dranken die hameren op het verantwoord gebruik van alcohol, doen dat alleen om hun eigen imago op te vijzelen.
Dat stelt STAP, het Nederlands instituut voor alcoholbeleid
Nee, STAP is gewoon de "Stichting Alcohol Preventie". En dan is het ineens een stuk duidelijker waar deze mening vandaan komt. Een moderne uitvoering van de blauwe knoop dus. Maar als je jezelf een beetje neutraal benoemd als 'instituut voor alcoholbeleid' en mooie rapporten schrijft dan lijk je ineens geloofwaardiger en nemen het ANP en wat kranten je zwaar bevooroordeelde rapport over. Uit de categorie "wij van wc-eend adviseren wc-eend".

Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008515 seconds.