En de goede vulling van het afgelopen we ... / 2010-04-07

2010-04-07 En de goede vulling van het afgelopen we ...
En de goede vulling van het afgelopen weekend was... het jaarlijkse paastreffen van de ligfietsvereniging nvhpv op de camping Harskamperdennen.
  • Vrijdag erheen gefietst, bij Vechten afgesproken met wat andere ligfietsers uit Zuid-Holland. Daar moest ik nog even mobiel Internet gebruiken om mezelf op te geven voor de xs4all IPv6 proef. Daarna via een leuke route richting Harskamp, daar de tent opgezet en 's avonds gegeten bij de chinees in Harskamp.
  • Zaterdag ben ik er zelf op uitgegaan met de wardriving box achterop de fiets richting Wolfheze, Heelsum, Renkum, Bennekom en terug via Ede. Dat leverde maar liefst 4684 nieuwe netwerken op. Ik ben onderweg wel natgeregend, heb zelfs in Wolfheze een potje staan schuilen. Toen ik terugkwam was het ligfiets-ringsteken al geweest (had ik graag bij gefotografeerd, maargoed). Wel werd er nog een stunt uitgehaald met wat mooi versierde ligfietsen die ik wel op de gevoelige CCD kreeg.
  • Zondag zou de georganiseerde toertocht zijn maar het weer was prutje en de toertocht werd afgelast. Toch zijn Mirjam en ik een stukje gaan fietsen door de bossen. Waar alles nat en modderig was, dus ik had een vieze fiets.
  • Maandag terug liep eerst mijn ketting er af, toen schoot de kettingbuis weer los en bleef de ketting 'lastig' doen. Later in de rit brak zelfs mijn ketting. Gelukkig was er iemand met een kettingpons in de groep die de ketting gerepareerd heeft (schakels ertussenuit) waardoor de ketting ook minder slecht liep. Bij thuiskomst maar gelijk de fietsen uitgebreid schoongespoten en de kettingen gesmeerd. Toch ben ik denk ik toe aan een nieuwe ketting en tandwielen. En een kettingponsje is denk ik wel een goeie uitbreiding van de onderhoudsspullen bij mijn ligfiets.
De foto's die ik gemaakt heb: Paastreffen 2010 - Foto's Koos van den Hout
Alle hulde voor de organisatoren die er weer een prima evenement van gemaakt hebben!

Tags: , , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009686 seconds.