Onderweg op de ligfiets geluisterd naar ... / 2010-05-11

2010-05-11 Onderweg op de ligfiets geluisterd naar ...
Onderweg op de ligfiets geluisterd naar de podcast met de registratie van de nederlandse d-star ronde van de dinsdagavond ervoor. Van die dingen waar je alleen onderweg aan toekomt. Ik was nogal huiverig om op de ligfiets oordopjes in te doen omdat ik het idee heb dat ik meer op gehoor rij dan op een rechtopfiets. Maar op een uiterst bekende route die ik ook bijna slapend kan rijden en waar ik ook weet waar de lastige plekken zitten is het risico minder groot. Ik heb geen gevoel onderweg gehad dat ik ineens in een gevaarlijke situatie zat. Zo naar amateur radio luisteren doet me wel afvragen of er misschien ook amateur radio rondes zijn in de ochtendspits en avondspits. Ik heb gehoord van Mike Andrews W5EGO dat er in Kansas zo een ronde is op werkdagen. Dat is natuurlijk wel de ultieme versie van 'drivetime radio'.

Tags: , , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008456 seconds.