Terug van vakantie: twee weken in Spanje ... / 2010-09-13

2010-09-13 Terug van vakantie: twee weken in Spanje ...
Attention: this item is more than 5 years old, links can be broken and information can have been updated.
Terug van vakantie: twee weken in Spanje. En niet twee weken op het strand gelegen.. maar het nodige gezien van Barcelona en park Montseny.

In ieder geval heeft transavia nog iets ruimere stoelen dan die in World’s Most Cramped Airline Seat to Launch Next Week - Gadget Lab - Wired, maar het scheelt weinig. Het leek me weer alsof luchtvaartmaatschappijen het hele proces van instappen tot en met vliegen zo oncomfortabel mogelijk willen maken als ze maar mee kunnen wegkomen. En luchthavens werken van harte mee met van die leuke regelingen dat je geen flesje water mag meenemen door de security check, maar erachter is wel water te koop voor de hoofdprijs. Terwijl allang bekend is dat die hele vloeistoffen-dreiging overtrokken is en de maatregelen weer teruggedraaid hadden moeten zijn.

Een hoop mooie dingen gezien. Natuurlijk weer een bezoek gebracht aan de 'Temple Expiatori de la Sagrada Família'. We hadden in Barcelona appartementen van Friendly Rentals. Gewoon appartementen in 'woon' straten, niet al te toeristisch. In park Montseny hebben we gelogeerd in het 'hotel rural' La Morera. Heerlijk ver van alles: in het dal was nog een andere lichtbron en 's avonds konden we gewoon sterren kijken. Heel veel sterren kijken.

Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.62 2023/09/19 14:49:50 koos Exp $ in 0.007881 seconds.