Terug van vakantie: twee weken in Spanje ... / 2010-09-13

2010-09-13 Terug van vakantie: twee weken in Spanje ... 9 years ago
Terug van vakantie: twee weken in Spanje. En niet twee weken op het strand gelegen.. maar het nodige gezien van Barcelona en park Montseny.

In ieder geval heeft transavia nog iets ruimere stoelen dan die in World’s Most Cramped Airline Seat to Launch Next Week - Gadget Lab - Wired, maar het scheelt weinig. Het leek me weer alsof luchtvaartmaatschappijen het hele proces van instappen tot en met vliegen zo oncomfortabel mogelijk willen maken als ze maar mee kunnen wegkomen. En luchthavens werken van harte mee met van die leuke regelingen dat je geen flesje water mag meenemen door de security check, maar erachter is wel water te koop voor de hoofdprijs. Terwijl allang bekend is dat die hele vloeistoffen-dreiging overtrokken is en de maatregelen weer teruggedraaid hadden moeten zijn.

Een hoop mooie dingen gezien. Natuurlijk weer een bezoek gebracht aan de 'Temple Expiatori de la Sagrada Família'. We hadden in Barcelona appartementen van Friendly Rentals. Gewoon appartementen in 'woon' straten, niet al te toeristisch. In park Montseny hebben we gelogeerd in het 'hotel rural' La Morera. Heerlijk ver van alles: in het dal was nog een andere lichtbron en 's avonds konden we gewoon sterren kijken. Heel veel sterren kijken.

Tags: ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004754 seconds.