Vanmorgen deed de voorrem van mijn ligfi ... / 2010-11-02

2010-11-02 Vanmorgen deed de voorrem van mijn ligfi ...
Vanmorgen deed de voorrem van mijn ligfiets ineens raar. Onderweg had ik niet veel tijd om te kijken wat precies want ik was al wat laat voor m'n werk. Maar vanavond de ligfiets opgehangen en de voorrem gedemonteerd en uitgebreid bekeken. Als ik de rem loslaat veert het geheel niet vanzelf terug. Het klinkt van binnen of er een veer in stukgegaan is. Ik kan het huis van dat mechanisme alleen met gespecialiseerd gereedschap openmaken omdat het dichtzit met torx schroefjes, dus ik weet het niet zeker. Maar hiermee wil ik niet verder rijden.

Tijd voor een verse remklauw dus. Aangezien het me al prima gelukt is om deze te demonteren van de fiets ga ik gewoon met de defecte remklauw naar een fietsenmaker 'doe mij een nieuwe van deze' en monteer de nieuwe zelf. Komende paar dagen maar even op de rechtopfiets naar het werk.


Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008670 seconds.