Duidelijkheid van Ziggo over de toekomst ... / 2010-12-21

2010-12-21 Duidelijkheid van Ziggo over de toekomst ... 9 years ago
Duidelijkheid van Ziggo over de toekomst van de analoge kanalen in Utrecht: het worden 24 kanalen (zie update: heeft nog status voorstel en concept) en BBC2, ZDF, ERT en TVE verdwijnen. Waarvan ik BBC2 toch niet wil missen. Ik zit er nu TopGear te kijken. Bron: Nu ook BBC2 en ZDF van kabel af - RTV Utrecht. Dus ben ik wel blij dat ik voor de aanbieding digitale ontvanger ben gegaan.
30 zenders nu, 24 per mei 2011, 4 die genoemd worden dat ze gaan verdwijnen. Ik mis nog wat informatie...
Update : In een reactie op Nu ook BBC2 en ZDF van kabel - dnu.nu over hetzelfde nieuws staat dat het besluit over het aantal kanalen nog niet definitief is (23 tot 25) en dat dit ook de status concept-advies heeft van de Utrechtse programma raad en nog niet definitief als advies naar Ziggo. En bij het goed nalezen van het artikel en het document zie ik dat ook Discovery en Animal Planet zouden wegvallen.

Ik krijg een beetje het gevoel dat de Utrechtse programmaraad wil voorkomen dat ze weer gezien wordt als oorzaak van het wegvallen van populaire zenders uit het analoge pakket en daarom maar eens gelijk naar buiten treed met een persbericht over plannen van Ziggo. En de website van de programmaraad Utrecht is weer eens niet bijgewerkt met dit bericht zodat het originele persbericht niet te lezen is, maar alleen berichten naar aanleiding van. Aan het bericht van dnu.nu hangt wel het concept-advies, dus daar is iets meer informatie uit te halen.
Update 2011-01-04 : Ik zie nu pas op de website van de programmaraad Utrecht het aangepaste advies staan. Het item is gedateerd op 10 december, maar rond 22 december zag ik dit er nog niet staan. De pdf is zo te zien 23 december aangemaakt en op de server gezet.


Tags: ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.009571 seconds.