Bijna 2 maanden nadat ik constateerde da ... / 2011-01-01

2011-01-01 Bijna 2 maanden nadat ik constateerde da ...
Bijna 2 maanden nadat ik constateerde dat de voorrem van mijn ligfiets stuk was heb ik eindelijk het geheel weer gemonteerd en een testritje gemaakt. Van die 2 maanden komt dus ruim 1 maand voor rekening van de fietsenmaker en 1 maand waarin ik zelf weinig tijd had door het nieuwe vaderschap.

Na het uitzoeken hoe ik het geheel weer netjes in elkaar kreeg omdat het voorspatbord van mijn Nazca Pioneer ligfiets de houder van de voorste remklauw als steun gebruikt ging het monteren verder redelijk eenvoudig. Veel actie met de inbussleutel. En dus met een inbussleutel en de ratelaar uit de dopsleutelset, zeker met het proberen een inbusboutje door 6 ringetjes en andere onderdelen heen ergens goed heen te sturen zonder dat zo'n ringetje valt. Ik wil graag dat soort ergernis voor zijn...

Bij het testritje gelijk de kinderkar er achter gehangen om dat eens te testen (inclusief bochtenwerk en de draai de tuin in en uit). Dat werkt net als met de bagagekar dus dat is op zich wel te doen.

Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008811 seconds.