Vermakelijk nieuws: er was iemand die we ... / 2011-07-06

2011-07-06 Vermakelijk nieuws: er was iemand die we ...
Vermakelijk nieuws: er was iemand die wel een businesscase zag in grootschalige fraude met ov-chipkaarten. Dat heeft Translink Systems altijd ontkent, het was allemaal theoretisch. Deze keer werd de poging snel ontdekt, maar ik ga er van uit dat binnen de kortste keren iemand dit beter probeert.

Via Gekraakte OV-chipkaarten massaal verhandeld - Webwereld. Voor degenen die probeerden met de kaarten iets te doen minder leuk: Reizigers dupe van vervalste OV-chipkaarten - Webwereld.

Met een mooi advies van TLS
De voorlichter heeft een duidelijk advies aan reizigers: "Advies aan de consument is deze kaart niet aan te schaffen, want ook het reizen met gemanipuleerde kaarten is en blijft strafbaar.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.57 2022/02/15 21:48:18 koos Exp $ in 0.008794 seconds.