Commentaar achtergelaten voor stichting ... / 2011-08-22

2011-08-22 Commentaar achtergelaten voor stichting ...
Commentaar achtergelaten voor stichting DigiRadio:
Ik heb recent zelf gewinkeld voor een DAB/DAB+ ontvanger. Eigenlijk wilde ik er ook een met L-band support om echt 'toekomstvast' te zijn maar toch kwam ik uiteindelijk terecht bij een pure one mini die dat niet ondersteund. Bij contact met pure hierover (of ze in ieder geval hun informatie zouden willen verbeteren) kreeg ik (ook) als antwoord dat L-band ondersteuning bij hun eigenlijk uitgefaseerd wordt. Andere aanbieders lijken ook weinig L-band ondersteuning te hebben als je als potentieel koper goed zoekt (bijvoorbeeld de Sagean radio's via Conrad.nl hebben ook allemaal geen L-band support).

Als de L-band de toekomstige plek is van lokale radio zal de slechte ondersteuning in ontvangers zorgen dat de overstap daarvoor nog problematischer is dan nu al optreed met de aankomende overstap van de commerciƫle radio zenders.
Rondbladeren in het aanbod op sites waar het gegeven of L-band ondersteuning aanwezig is wel te vinden is zoals digicomparison DAB+ and DMB Radio (DMB-A) Radios laat zien dat L-band ondersteuning vaker niet dan wel voorkomt in het huidige aanbod.

Update: De stichting DigiRadio is het met me eens, en de invoering van programma's in de L-band is vertraagd. Dus geen vraag naar L-band ontvangers want geen content.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009741 seconds.