Vandaag e-mail van de Gall & Gall: b ... / 2011-08-29

2011-08-29 Vandaag e-mail van de Gall & Gall: b ...
Attention: this item is more than 5 years old, links can be broken and information can have been updated.
Vandaag e-mail van de Gall & Gall: blijkbaar heeft iemand in de winkel bij het kopen van een Gall & Gall kaart een e-mail adres van mij opgegeven en krijg ik nu de bijbehorende "informatie". In de welkomst e-mail staat ook het kaartnummer, wat tezamen met het e-mail adres voldoende is om op de Gall & Gall kaart gegevens site in te loggen, waar ik kan zien wat de verdere gegevens zijn die degene die de kaart heeft aangevraagd heeft ingevoerd. Leuke gegevens voor wat social engineering ... ("Ik bel namens Gall & Gall met een enquete.."). Spammen en slecht omgaan met persoonsgegevens passen wel bij elkaar.

Ik heb maar even het e-mail adres aangepast naar een abuse-adres passend bij de hosting van gall.nl.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.62 2023/09/19 14:49:50 koos Exp $ in 0.009787 seconds.