Volgens het laatste Ziggo Zie magazine k ... / 2011-10-29

2011-10-29 Volgens het laatste Ziggo Zie magazine k ...
Volgens het laatste Ziggo Zie magazine komt er de optie "TV op bestelling" wat ze in de bijbehorende FAQ ook al gauw 'PPE' noemen, oftewel pay per event. Het papieren magazine bevatte ook een opmerking over een optie om kinderprogramma's op deze manier te bestellen, maar op de website zie ik alleen voetbalwedstrijden.

De conclusie is wel dat de infrastructuur voor conditional access wijzigingen bij Ziggo verbeterd moet zijn om dit soort diensten commercieel te bieden. Hoewel ik benieuwd ben hoeveel klanten ze aan kunnen. Maar als je 3 of meer wedstrijden per maand kijkt is gewoon altijd eredivisie live nemen handiger. En voor overtuigde voetbalhaters zoals ik is het alleen technisch interresant dat het kan.

Het is duidelijk een commerciele keuze: voor het snel in- en uitschakelen van keuzepakketten zoals ik had verwacht toen ik het 'kennis en nieuws' pakket bestelde wordt het juist niet ingezet.

Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008519 seconds.