Via B-grip biedt oplossing voor buitensp ... / 2012-05-09

2012-05-09 Via B-grip biedt oplossing voor buitensp ...
Attention: this item is more than 5 years old, links can be broken and information can have been updated.
Via B-grip biedt oplossing voor buitensportfotografen - hiking-site.nl had ik een oplossing gevonden voor iets wat ik al een tijdje lastig vond: bij outdoor activiteiten, zeker bij lopen, de camera meenemen en dan bij foto mogelijkheden de keuze tussen rondlopen met een vervaarlijk zwaaiende camera om je nek of de camera in je tas en dan bij foto mogelijkheden net te laat zijn omdat je de camera eerst uit de tas moest trekken. De b-grip camera riem houder beweert dat allemaal op te lossen. Ik heb er een besteld met de travel adapter er bij, genoemd in B-Grip NL introduceert de B-Grip Travel-kit - hiking-site.nl. Met de travel adapter kan de B-Grip aan de schouderband van een rugzak gehangen worden.

Eerste indruk: bij het uitpakken en bekijken valt de visuele overeenkomst op met een holster met een zwaar wapen er in... en dat de riem gemaakt lijkt te zijn om ook dikke mensen te passen.

Alles is stevig, goed afgewerkt en er is duidelijk op details gelet. In het voetje voor onder de camera zit een steuntje wat naar voren geklapt precies de camera vlak houdt. De houder waar dit voetje ingeklikt wordt heeft een dubbele blokkering, zodat een zakkenroller in de stad er ook niet zomaar mee vandoor gaat en de camera ook bij beweging goed vast zit. En dat is precies het doel van de b-grip: de camera dicht bij de hand hebben bij outdoor activiteiten en tegelijkertijd de camera veilig en comfortabel dragen. De schouderband adapter is iets meer uitzoeken: vooral de goede hoogte vinden is lastig. Te hoog en de camera is niet meer comfortabel te pakken. Maar niet op elke rugzak gaat dat even makkelijk.

In gebruik: voor het eerst met de b-grip rugzak camera houder op pad geweest.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.62 2023/09/19 14:49:50 koos Exp $ in 0.047648 seconds.