Ook de nationale theaterkassa accepteert ... / 2012-05-10

2012-05-10 Ook de nationale theaterkassa accepteert ... 8 years ago
Ook de nationale theaterkassa accepteert willekeurige e-mail adressen op hun site (wel 2 keer invoeren) en spamt ze daarna zonder enige controle of de eigenaar van dat e-mail adres dat wil. En ook vriendelijk vragen (unsubscribe link) helpt niet, want mijn browser wist zelfs de unsubscribe link nog van de vorige keer maar toch krijg ik nog spam van ze. Dan maar gewoon ouderwets spamklachten via de provider en via www.spamklacht.nl. En een mooie vereeuwiging als rant op mijn homepage.

Update: Nogmaals de uitschrijfprocedure doorgeworsteld (makkelijker kunnen we het niet maken...) en ik heb daar zelfs een bevestiging van ontvangen.

En twee uur later weer spam.

En op een e-mail met de klacht hierover doen ze alsof dat adres toch echt geldig in hun bestand staat want iemand heeft dat ingevoerd. Dus controleren ze adressen niet op geldigheid. En dat adressen van het type gebruiker+extrainfo@domein bij gebruiker@domein aankomen is ook nieuws voor ze.


Tags: , ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004241 seconds.