Ook de nationale theaterkassa accepteert ... / 2012-05-10

2012-05-10 Ook de nationale theaterkassa accepteert ...
Ook de nationale theaterkassa accepteert willekeurige e-mail adressen op hun site (wel 2 keer invoeren) en spamt ze daarna zonder enige controle of de eigenaar van dat e-mail adres dat wil. En ook vriendelijk vragen (unsubscribe link) helpt niet, want mijn browser wist zelfs de unsubscribe link nog van de vorige keer maar toch krijg ik nog spam van ze. Dan maar gewoon ouderwets spamklachten via de provider en via www.spamklacht.nl. En een mooie vereeuwiging als rant op mijn homepage.

Update: Nogmaals de uitschrijfprocedure doorgeworsteld (makkelijker kunnen we het niet maken...) en ik heb daar zelfs een bevestiging van ontvangen.

En twee uur later weer spam.

En op een e-mail met de klacht hierover doen ze alsof dat adres toch echt geldig in hun bestand staat want iemand heeft dat ingevoerd. Dus controleren ze adressen niet op geldigheid. En dat adressen van het type gebruiker+extrainfo@domein bij gebruiker@domein aankomen is ook nieuws voor ze.


Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.57 2022/02/15 21:48:18 koos Exp $ in 0.008185 seconds.