Een nieuwe versie van de website van Mob ... / 2012-06-15

2012-06-15 Een nieuwe versie van de website van Mob ...
Een nieuwe versie van de website van Mobiele TV Nederland is beschikbaar, en ze zetten duidelijk in op mobiel televisie via dmb video standaarden. Ik ben benieuwd of het ze gaat lukken na mobiele tv van KPN. Onder het kopje producten en services Mobiele TV Nederland staat ook weer dat ze capaciteit hebben voor landelijke digitale radio. Gezien de rest van de site en de verwijzingen naar DAB+ het liefst in die standaard, wat natuurlijk ook het best aansluit bij de rest van het aanbod in Nederland. Dus, de ruimte voor de nieuwe landelijke commerciele radio zender is er, als die partij het grote risico wil nemen alleen digitaal te gaan uitzenden. De dekking zal dan (ooit) groter zijn dan van het huidige FM kavel A7, alleen hebben in de ontvangstgebieden nog niet zoveel mensen een DAB+ geschikte ontvanger.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009523 seconds.