Zoals lezers hier misschien al geraden h ... / 2012-07-11

2012-07-11 Zoals lezers hier misschien al geraden h ... 7 years ago
Zoals lezers hier misschien al geraden hebben aan de hand van het aantal items met de tag 'hamradio' is het een gebied wat me interreseert. Mijn specifieke interesse is in de techniek (en soms de magie) achter draadloze geluids, beeld en dataoverdracht. Tot nu toe heb ik me alleen met de ontvangst bezig gehouden. Maar om eventueel verder te kunnen en meer van de techniek te snappen wil ik ook het zendamateur examen halen. Ook omdat ik dan in de toekomst mogelijkheden heb om actief met deze techniek bezig te zijn. Dus ben ik begonnen aan zelfstudie voor het N examen.

Update: Met alleen zelfstudie valt het toch wat tegen, ondanks dat ik de MTS electronica ooit heb gehaald. Via het HAM radio project van Randomdata heb ik de online cursussen van Delta-India-Golf gevonden: Digitale leeromgeving zend amateurs. Eens kijken of dat een manier is waarop het leren beter lukt.

Tags: , ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004224 seconds.