En alweer einde van een tijdperk: De hcc ... / 2012-08-08

2012-08-08 En alweer einde van een tijdperk: De hcc ...
En alweer einde van een tijdperk: De hcc!pc gg waar ik in het verleden veel dingen mee en voor gedaan heb wordt na een winterslaap herboren als hcc!pc ig (interessegroep) : HCC!pc ig als opvolger van HCC!FVC en HCC!muziek ig en HCC!web ig - HCC groepen. Met nieuwe mensen, een nieuwe domeinnaam en website: http://www.hcc-pc.nl/, een nieuwe aanpak van de hosting (bij hobbynet, dus gelukkig wel met IPv6) en nieuwe activiteiten.

Ik kan mezelf niet echt lekker vinden in de manier waarop de HCC omgaat met zijn vrijwilligers en heb deze hele ontwikkeling een beetje rustig aan me voorbij laten gaan. De nieuwe mensen maken er vast iets moois van.

Maar dan moet er wel iets met de techniek die nog onder mijn beheer is: de domeinnaam pcgg.nl gaat opgeheven worden. En dus vervalt ook netwerk.pcgg.nl. De blogsite van de netwerkgroep laat ik doordraaien op http://netwerkgroep.idefix.net/ zodat de content beschikbaar blijft. Comments zijn nu wel uitgeschakeld.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.007918 seconds.