Een half jaar geleden schreef ik over de ... / 2012-11-07

2012-11-07 Een half jaar geleden schreef ik over de ...
Een half jaar geleden schreef ik over de huidige plannen voor digitale radio in Nederland en de ruimte voor nieuwkomers. Voor nieuwe concurrerende diensten lijkt nog niet veel ruimte te zijn, alleen via mobiele tv nederland: zakelijke producten en services mobiele tv nederland die duidelijk aangeven dat landelijke radiodiensten bij hun terecht zouden kunnen.

Ik zie nu een mogelijke klant: Traffic Radio richt zich op het autorijdende publiek en .. is alleen via Internet streams te beluisteren. Voor de doelgroep een aparte keuze, juist broadcast radio heeft 'de automobilist' als publiek. Niet voor niets heeft de 'prime time' van televisie als equivalent in radio 'drive time'. Dus misschien is het een idee voor trafficradio om ook eens naar DAB+ te kijken, want een FM frequentie met enige dekking in gebieden waar ze te beluisteren willen zijn zal wel heel moeilijk of erg onbetaalbaar zijn. Nu zijn er voorlopig ook niet veel auto's met DAB+ geschikte autoradio's maar misschien kan trafficradio.nl van dat feit gebruik maken om tegen misschien lage kosten meer potentiƫle dekking te krijgen, en dan mee te kunnen liften op de verwachtte introductie van DAB+ in september 2013. Ik heb deze suggestie ondertussen aan trafficradio doorgegeven.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008200 seconds.