Vermakelijk: de marketing van ziggo bewe ... / 2012-11-30

2012-11-30 Vermakelijk: de marketing van ziggo bewe ... 7 years ago
Vermakelijk: de marketing van ziggo beweert mooie tegenstrijdigheden in hun campagne "Overbodig" waarvoor ik een reclamebord zag in De Bilt waar reggefiber nu glasvezel aan het aanleggen is met providerkeuze. Dat glasvezelnetwerken eigenlijk niet nodig zijn omdat kabel snel genoeg is:
Er wordt de laatste tijd veel over glasvezel gesproken. Volgens de aanbieders hét alternatief voor kabel. Maar is dat wel zo? De Consumentenbond vergeleek onlangs uw kabel met glasvezel. Conclusie: Met kabel bent u even goed voorbereid op de toekomst als met glasvezel. Overstappen is dus overbodig. Want wat je al hebt, heb je niet nodig.
En in dezelfde pagina, waarom het netwerk van Ziggo niet open is:
Ziggo gelooft in concurrentie tussen netwerken. Hierdoor u kunt kiezen tussen netwerken die met elkaar concurreren. Deze verschillende infrastructuren bieden toegang tot een ruime keuze aan diensten. En dat is voor u als consument positief.
Oftewel: glasvezel heb je niet nodig omdat je al kabel hebt en er is genoeg concurrentie omdat er onder andere glasvezel is.

Leg het nog eens langzaam uit Ziggo, maar dan zonder jezelf tegen te spreken.

Tags: , ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.003853 seconds.