Blijkbaar wil Sony playstation network o ... / 2013-02-01

2013-02-01 Blijkbaar wil Sony playstation network o ...
Blijkbaar wil Sony playstation network ook graag ieder gegeven e-mail adres spammen tot de eigenaar van het adres moeite doet om er van af te komen. Zonder enige vorm van controle van het adres krijg je een bericht met onder andere:
Als u zich niet hebt geregistreerd voor deze service...
Deze e-mail is naar u verzonden omdat er een Sony Entertainment Network-account is aangemaakt met dit e-mailadres. Als u zich niet hebt geregistreerd voor deze service, neem dan a.u.b. contact op met de klantendienst via de details die u kunt vinden op http://eu.playstation.com/help-support
wat een zeer algemene pagina is. Als ik daar playstation network kies gaat het naar een pagina die het niet doet (loading ...). En de standaard aanpak van 'doe maar een nieuw password via e-mail dan blokkeer ik de hele account wel' werkt ook niet want je moet perse de verzonnen geboortedatum weten om een password reset aan te vragen.

En als de site wel reageert is 'fout e-mail adres' nogsteeds onvindbaar. Als ik de forums moet geloven mag ik een telefoonnummer bellen om hier van af te komen. En alle hulp is (in tegenstelling tot wat in de e-mail staat) gericht op gebruikers van het sony playstation network, niet op anderen die de rommel helemaal niet willen hebben. Bedankt, Kaas-gt-NL voor deze rommel en ellende.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.57 2022/02/15 21:48:18 koos Exp $ in 0.008553 seconds.