Ook Intratuin spamt rustig naar ongecont ... / 2013-02-17

2013-02-17 Ook Intratuin spamt rustig naar ongecont ...
Ook Intratuin spamt rustig naar ongecontroleerde e-mail adressen. En de extra belediging is dat als ik de 'Afmelden' link volg krijg ik het algemene 'gegevens aanpassen' formulier zonder 'stuur mij niets meer' optie. Daar maar een passend abuse@ adres ingevuld als beter e-mail adres.

Update: Maar in ieder geval is mailplus (e-mail verzender voor Intratuin) zo vriendelijk om op de klacht in te gaan. Ik heb ze teruggemailed met de overweging de afmelden link te verbeteren en e-mail adressen beter te controleren.

De afmelden link werd niet zo goed weergegeven als zodanig omdat ik lees met mutt, een tekstmode mailclient waar ik het omzetten van html naar leesbare tekst overlaat aan lynx.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.57 2022/02/15 21:48:18 koos Exp $ in 0.008381 seconds.