Net in mijn vakantie hebben de commerciĆ ... / 2013-03-04

2013-03-04 Net in mijn vakantie hebben de commerciĆ ...
Net in mijn vakantie hebben de commerciƫle radio aanbieders in Nederland hun keuze gemaakt voor Broadcast Partners voor het aan te leggen DAB netwerk voor de landelijke commerciƫle multiplex op kanaal 11C, volgens onder andere Commerciƫle radio gaat digitaal - radio.nl. Berichten over de te halen dekking en de planning zijn nog niet heel concreet. Het bovenstaande artikel noemt:
Op 1 september zal de multiplex van de commerciƫle radiostations al landelijk dekkend zijn.
Maar het artikel Commerciƫle radio gaat digitaal - Nederlands media nieuws noemt alleen een start per 1 september 2013. Gezien de ervaringen met het project met het netwerk voor de publieke omroepen door KPN in 2012 kan de tijd tussen antennes aanbrengen en inschakelen redelijk kort zijn. Maar er zijn natuurlijk maar een beperkt aantal mensen die dit werk kunnen en de apparatuur zal ook nog uitgezocht en besteld moeten worden.

Kortom, ik ben benieuwd wanneer ik mijn eerste service scans kan doen.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008811 seconds.