Mijn gedachte bij 'Meer fouten in trajec ... / 2013-06-22

2013-06-22 Mijn gedachte bij 'Meer fouten in trajec ...
Mijn gedachte bij 'Meer fouten in trajectcontrole' - nu.nl
Trajectcontroles boven snelwegen maken meer fouten dan eerder deze week bekend werd.

RTL Nieuws stelt zaterdag dat ook caravans en campers worden aangezien voor vrachtwagens. Ook auto's met een fietsenrek krijgen onterecht hoge boetes opgelegd, zo blijkt uit onderzoek van het nieuwsprogramma.
Het lukt justitie prima om te grasduinen in alle door trajectcontroles en andere systemen geregistreerde kentekens "voor het oplossen van ernstige misdrijven", maar voor dezelfde justitie is het blijkbaar teveel moeite om de correcte maximum snelheid via het voertuigtype bij een kenteken te zoeken via rdw gegevens (waar ze wel het adres in moeten opzoeken van de eigenaar).

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.008167 seconds.