Bladerend op het web kun je soms prachti ... / 2013-09-03

2013-09-03 Bladerend op het web kun je soms prachti ... 6 years ago
Bladerend op het web kun je soms prachtig verdwalen en grappige dingen ontdekken. Zo zocht ik op een overzicht van amateur radio repeaters in Oostenrijk volgens de Oostenrijkse radio-amateur vereniging (engelstalig) en kwam daar ook de zoekmethode op de Duitse radio-amateur website tegen met lijst amateur radio repeaters in Oostenrijk verzameld door DL3EL (duitstalig) waar ik via de repeater in Fiss de website van Österreichischer Versuchssenderverband, Landesverband Tirol, OE7 tegen kom dat ze ook een Hafelekarhütte Österreichischer Versuchssenderverband, Landesverband Tirol, OE7 hebben, dus een berghut waar je als radio-amateur kunt verblijven en verbindingen kunt maken. Een voor mij onverwachte combinatie, maar bij verder nadenken niet heel vreemd. Hoge locaties kunnen interresante voordelen hebben voor de radiohobby.

Meerdere van de repeaters op de bovengenoemde lijsten staan trouwens op skilift installaties. In Oostenrijk zijn dat natuurlijk plekken waar hoog infrastructuur is voor repeaters. Andere repeaters in Oostenrijk hebben zonnepanelen voor de stroomvoorziening.

Tags: , ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004283 seconds.