Netflix is eindelijk beschikbaar in Nede ... / 2013-09-12

2013-09-12 Netflix is eindelijk beschikbaar in Nede ...
Netflix is eindelijk beschikbaar in Nederland. Gisterenavond eens geprobeerd. Toen ik gisterenavond het apps menu van de smarttv opzocht wilde deze gelijk een update en daarna stond netflix vooraan in het rijtje apps.

We hadden een hoop series in gedachten die we wel on-demand zouden willen kijken. Het hele rijtje (Bones, Ice Road Truckers, Big Bang Theory, Game of Thrones, The Newsroom, Law and Order) was allemaal niet beschikbaar. Ik hoop dat het aanbod vooruitgaat.

Veel (alles?) wat er staat aan engelstalig materiaal is in het nederlands ondertiteld. Een onduidelijkheid in de interface is dat de score van programma's wordt gegeven op een schaal van 1 tot 5. Normaal voor amerikanen, raar voor nederlanders.

Bladeren/zoeken ging vlotter op een PC met toetsenbord/beeldscherm dus daar hebben we uitgezocht wat ze dan wel hebben. De keuze viel op Frozen Planet.

De standaard kwaliteit viel tegen op een full-hd tv. Dus toen in de voorkeuren gekozen voor de hoogste kwaliteit. Dat zag er stukken beter uit. Tijdens het afspelen zo nu en dan gekeken wat er aan data binnen kwam stromen: 4 tot 6 mbit.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009243 seconds.