Netflix is eindelijk beschikbaar in Nede ... / 2013-09-12

2013-09-12 Netflix is eindelijk beschikbaar in Nede ... 6 years ago
Netflix is eindelijk beschikbaar in Nederland. Gisterenavond eens geprobeerd. Toen ik gisterenavond het apps menu van de smarttv opzocht wilde deze gelijk een update en daarna stond netflix vooraan in het rijtje apps.

We hadden een hoop series in gedachten die we wel on-demand zouden willen kijken. Het hele rijtje (Bones, Ice Road Truckers, Big Bang Theory, Game of Thrones, The Newsroom, Law and Order) was allemaal niet beschikbaar. Ik hoop dat het aanbod vooruitgaat.

Veel (alles?) wat er staat aan engelstalig materiaal is in het nederlands ondertiteld. Een onduidelijkheid in de interface is dat de score van programma's wordt gegeven op een schaal van 1 tot 5. Normaal voor amerikanen, raar voor nederlanders.

Bladeren/zoeken ging vlotter op een PC met toetsenbord/beeldscherm dus daar hebben we uitgezocht wat ze dan wel hebben. De keuze viel op Frozen Planet.

De standaard kwaliteit viel tegen op een full-hd tv. Dus toen in de voorkeuren gekozen voor de hoogste kwaliteit. Dat zag er stukken beter uit. Tijdens het afspelen zo nu en dan gekeken wat er aan data binnen kwam stromen: 4 tot 6 mbit.

Tags: , ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004129 seconds.