Ook na 3 keer alle 'unsubscribe' links v ... / 2013-09-16

2013-09-16 Ook na 3 keer alle 'unsubscribe' links v ... 6 years ago
Ook na 3 keer alle 'unsubscribe' links volgen heeft Volkswagen Bedrijfswagens Nederland nog niet door dat ze een willekeurig e-mail adres wat ooit blijkbaar iemand op een contactformulier ingevuld heeft uit hun bestanden moeten verwijderen. Aangemeld bij autoriteit consumenten markt via spamklacht.nl. Ook maar eens een antwoord naar het contact adres gestuurd, misschien dat daar geen automatische verwerking achter zit.

Update:
Binnen seconden een autoreply op het mailtje aan het contactadres maar wat mijn eigen adres als afzender adres gebruikt. Ook een diepe zucht waardig.
Wij hebben uw vraag of klacht in goede orde ontvangen en dezegeregistreerd onder contactnummer ...

Eén van de medewerkersvan de klantenservice behandelt uw vraag of klacht. Binnen uiterlijk driewerkdagen krijgt u bericht.
Ik wacht rustig uiterlijk driewerkdagen.

Update 2:
Antwoord van een echt mens.
Ik heb uw e-mailadres afgemeld voor de toezending van mailings. De verwerking hiervan kan enkele weken in beslag nemen. Het kan daardoor voorkomen dat u nog één maal een mailing van Volkswagen Bedrijfswagens ontvangt. Mijn excuses voor het o ngemak.
enkele weken. Dat ze het zelf accepteren.

Update 2013-10-01:
En inderdaad, twee weken later weer verse spam van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland.

Update 2013-10-06:
En 2 maanden later willen ze weten hoe tevreden ik ben met het contact met de klantenservice van vw bedrijfswagens. Ik heb een eerlijk antwoord gegeven.

Tags: , ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004615 seconds.