Ik doe de cursus voor het examen zendamateur F / 2015-10-25

2015-10-25 Ik doe de cursus voor het examen zendamateur F
Ik heb het cursusboek voor het F-examen al een tijd in huis maar nu ben ik sinds begin september ook bezig met de cursus bij de Veron afdeling Utrecht om zo per de eerstvolgende gelegenheid (Maart 2016) het F-examen te gaan doen.

Ik had het gevoel dat het allemaal 'redelijk' ging maar dat ik om het echt goed te snappen en de proefexamens makkelijk te halen wat meer structuur nodig had. De ervaring tot op heden is dat het binnen de cursus goed gaat, en dat het me gaat lukken.

De reden om nu toch actief achter het behalen van de full license aan te gaan is dat met de vakantie in Engeland ik niet mocht zenden (maar wel leuk aprs heb geluisterd) en dat ik soms dingen op andere banden zou willen. En bij contesten of zeldzame nieuwe landen is wat meer vermogen soms ook handig!

Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.57 2022/02/15 21:48:18 koos Exp $ in 0.010151 seconds.