Geluksrelatie spam / 2015-12-02

2015-12-02 Geluksrelatie spam 4 years ago
Ineens een opvallende stijger in de spam die me opvalt: geluksrelatie.nl die spam stuurt alsof je op een andere manier contact had gezocht met een vrijgezelle dame en het handig is als je verder contact zoekt via die site. De logica dat die dame dan wel de ontvanger kan benaderen maar toch via die site zou moeten werken ontgaat me een beetje. Voorbeeld:
Bedankt voor je reactie ik ben wel wat laat met reageren maar dat komt omdat ik het erg druk had de afgelopen tijd. Ik probeer je daarom nu nog even te bereiken via dit mailtje. Aangezien ik enorm veel reacties had gekregen op mijn oproep heb ik besloten om mezelf [1]hier in te schrijven. Buiten het feit om dat je met mij in contact kan komen zijn er nog [2]veel meer mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie want we willen toch allemaal gewoon gelukkig zijn? Ik kan wel een heel verhaal op gaan hangen maar als je echt serieus bent en je wil contact dan weet je hoe je mij kunt bereiken.
Opvallend is dat hier weinig klachten over terug te vinden zijn, eentje maar via trustpilot als negatieve review van netground.nl.

Tags: ,

, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred.

PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers pgp key statistics for 0x5BA9368BE6F334E4 Koos van den Hout
RSS
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated in 0.004385 seconds.