Ik was op zoek naar een creative commons afbeelding van een marifoon / 2021-06-22

2021-06-22 Ik was op zoek naar een creative commons afbeelding van een marifoon
Voor mijn stukje over het luisteren naar marifoon kanalen zocht ik eigenlijk naar een afbeelding van een marifoon op een schip.

En het aanbod viel zwaar tegen. Via de de wikipedia pagina over het ontwerp Marifoon kom ik wel een creative commons afbeeldingen tegen van een oude marifoon, maar niets actueels. Kwa beeld zocht ik iets als een moderne marifoon zoals te koop via Inbouwmarifoons - Maritiem - hamshop.nl en dan ingebouwd op een schip, want dat is mijn persoonlijke beeld. Blijkbaar heeft nog niemand die foto gemaakt en onder creative commons beschikbaar gesteld. Termen 'marifoon', 'marine radio' en 'ship radio' in combinatie met de juiste licentie leveren niet het beeld op wat ik heb.

Als ik de vraag om een open licentie er af laat kom ik best voorbeelden tegen zoals in het artikel Marifoon aan boord - Myon zeiljacht verhuur maar die zijn niet expliciet vrij te gebruiken.

Tags: , ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites, The Virtual Bookcase, book reviews
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.58 2022/12/12 15:34:31 koos Exp $ in 0.009936 seconds.