Afwachten tot Open Dutch Fiber open wordt / 2023-02-06

2023-02-06 Afwachten tot Open Dutch Fiber open wordt
De laatste ontwikkelingen rond Open Dutch Fiber die plannen heeft om hier ook glasvezel aan te leggen zijn dat volgens een bericht van Freedom er een voorkeursperiode is voor T-mobile, maar dat daarna Freedom Internet toch mogelijk zou moeten worden als ze de koppelingen om als provider op dat netwerk actief te zijn rondkrijgen.

Bron Wanneer komt Freedom op het Open Dutch Fiber netwerk? - Freedom Internet. Volgens dit bericht:
Helaas is er één probleem; ODF heeft met T-Mobile een overeenkomst waarin staat dat op elke locatie waar ODF een nieuw stuk netwerk realiseert, T-Mobile het eerste jaar exclusief - dus als enige provider - internetabonnementen mag leveren.
Dat staat dus niet heel opvallend in de berichtgeving van Open Dutch Fiber, die geven alleen maar aan dat je snel een abonnement bij T-Mobile kan nemen.

Kortom, afwachten en verkopers van T-Mobile die aan de deur gaan komen uitleggen wat ik wil. Want die verkopers verwacht ik.

Tags: ,

IPv6 check

Running test...
, reachable as koos+website@idefix.net. PGP encrypted e-mail preferred. PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 local copy PGP key 5BA9 368B E6F3 34E4 via keyservers

RSS
Meningen zijn die van mezelf, wat ik schrijf is beschermd door auteursrecht. Sommige publicaties bevatten een expliciete vermelding dat ze ongevraagd gedeeld mogen worden.
My opinions are my own, what I write is protected by copyrights. Some publications contain an explicit license statement which allows sharing without asking permission.
Other webprojects: Camp Wireless, wireless Internet access at campsites
This page generated by $Id: newsitem.cgi,v 1.62 2023/09/19 14:49:50 koos Exp $ in 0.009058 seconds.